ko.net.ua

Неподалік Мукачева трапилася потрійна ДТП. ВІДЕО

Автопригода трапилася сьогодні, близько 14-ї години, поблизу Чинадієва. На місці події патрульні з’ясували, що водій авто Mazda недотримав безпечної дистанції і наїхав на автомобіль Ford, який увімкнувши поворотник, мав намір з’їхати на другорядну дорогу.

Через зіткнення автівка виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася із автомобілем Volkswagen. Пасажира із автівки Ford госпіталізовано до Мукачівської ЦРЛ, інформує патрульна поліція Закарпатської області.

Неподалік Мукачева трапилася потрійна ДТПАвтопригода трапилася сьогодні, близько 14-ї години, поблизу Чинадієва. На місці події патрульні з’ясували, що водій авто Mazda недотримав безпечної дистанції і наїхав на автомобіль Ford, який увімкнувши поворотник, мав намір з’їхати на другорядну дорогу. Через зіткнення автівка виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася із автомобілем Volkswagen. Пасажира із автівки Ford госпіталізовано до Мукачівської ЦРЛ.Патрульна поліція Закарпатської області нагадує про дотримання безпечної дистанції і уважності на дорозі, адже наслідки можуть бути фатальними!

Posted by Патрульна поліція Закарпатської області on Monday, March 29, 2021