ko.net.ua

На Виноградівщині раніше судимий чоловік викрав мотоцикл

Працівники кримінальної поліції викрили на злочині раніше судимого 19-річного жителя Пийтерфолво. З чужого подвір’я хлопець  викрав мотоцикл. Крадене майно поліцейські вилучили  та  повернуть потерпілим. У справі розпочато слідство.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

19 березня до поліції Виноградова із повідомленням про крадіжку звернулася мешканка селища Вілок. Жінка розповіла, що невідомі викрали з дворогосподарства мотоцикл її сина. Потерпіла оцінила завдану їй матеріальну шкоду у розмірі 5 тисяч гривень.

Працівники кримінальної поліції вжили необхідних заходів та вже наступного дня  встановили особу, яка може бути причетна до крадіжки. Зловмисником виявився 19-річний мешканець села Пийтерфолво. 

Як встановили оперативники, хлопець безперешкодно зайшов на територію  приватного дворогосподарства, звідки викрав мотоцикл та сховав його. 

Окрім цього встановлено, що хлопець фігурує ще у двох кримінальних провадженнях – крадіжці електроінструментів від односельця та мобільного телефону з будинку мешканця села Гукливий.  

Усі речові докази поліцейські вилучили й після проведення експертизи їх повернуть власникам. 

За всіма фактами у поліції відкрито кримінальні провадження за  ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням). Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання щодо нього запобіжного заходу. Фігуранта також перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території району.