88668
11:28 24.032021

На Виноградівщині раніше судимий чоловік викрав мотоцикл

Події 2377

Працівники кримінальної поліції викрили на злочині раніше судимого 19-річного жителя Пийтерфолво. З чужого подвір’я хлопець  викрав мотоцикл. Крадене майно поліцейські вилучили  та  повернуть потерпілим. У справі розпочато слідство.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

19 березня до поліції Виноградова із повідомленням про крадіжку звернулася мешканка селища Вілок. Жінка розповіла, що невідомі викрали з дворогосподарства мотоцикл її сина. Потерпіла оцінила завдану їй матеріальну шкоду у розмірі 5 тисяч гривень.

Працівники кримінальної поліції вжили необхідних заходів та вже наступного дня  встановили особу, яка може бути причетна до крадіжки. Зловмисником виявився 19-річний мешканець села Пийтерфолво. 

Як встановили оперативники, хлопець безперешкодно зайшов на територію  приватного дворогосподарства, звідки викрав мотоцикл та сховав його. 

Окрім цього встановлено, що хлопець фігурує ще у двох кримінальних провадженнях – крадіжці електроінструментів від односельця та мобільного телефону з будинку мешканця села Гукливий.  

Усі речові докази поліцейські вилучили й після проведення експертизи їх повернуть власникам. 

За всіма фактами у поліції відкрито кримінальні провадження за  ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням). Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання щодо нього запобіжного заходу. Фігуранта також перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території району. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах