ko.net.ua

В Ужгороді водій-порушник ПДР намагався відкупитися хабарем. ВІДЕО

Вчора, близько 9-ї години, на перехресті вулиці Берчені та Підгірної патрульні помітили, що водій автомобіля Ford порушив вказівку знака “Поворот ліворуч заборонено”. Вони послідували за ним і зупинили.

Інспектори вказали водієві на порушення і почали складати протокол. Керманич запропонував домовитися за не складання на нього адмінматеріалів. Патрульні відмовили чоловіку і попередили про кримінальну відповідальність. Водій продовжував наполягати і дістав із кишені посвідчення водія і 700 гривень.

Патрульні одразу зафіксували факт спроби надання неправомірної вигоди і викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульні притягнули до відповідальності ужгородця, який пропонував їм неправомірну вигодуЦе трапилося сьогодні, близько 9-ї години. Під час патрулювання міста, інспектори помітили, що авто Ford порушив вказівку знака “Поворот ліворуч заборонено” на перехресті вулиці Берчені та Підгірної. Поліцейські рушили слідом за ним і зупинили.Охоронці порядку вказали водієві на порушення і почали складати протокол. Керманич запропонував домовитися за не складання на нього адмінматеріалів. Патрульні відмовили чоловіку і попередили про кримінальну відповідальність. Водій продовжував наполягати і дістав із кишені посвідчення водія і 700 гривень.Патрульні одразу зафіксували факт спроби надання неправомірної вигоди і викликали слідчо-оперативну групу. Пам’ятайте, навіть натяк на пропозицію неправомірної вигоди може розцінюватися патрульними як спроба дати хабар.

Posted by Патрульна поліція Закарпатської області on Tuesday, March 9, 2021