87918
09:00 10.032021

В Ужгороді водій-порушник ПДР намагався відкупитися хабарем. ВІДЕО

Події 1770

Вчора, близько 9-ї години, на перехресті вулиці Берчені та Підгірної патрульні помітили, що водій автомобіля Ford порушив вказівку знака “Поворот ліворуч заборонено”. Вони послідували за ним і зупинили.

Інспектори вказали водієві на порушення і почали складати протокол. Керманич запропонував домовитися за не складання на нього адмінматеріалів. Патрульні відмовили чоловіку і попередили про кримінальну відповідальність. Водій продовжував наполягати і дістав із кишені посвідчення водія і 700 гривень.

Патрульні одразу зафіксували факт спроби надання неправомірної вигоди і викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульні притягнули до відповідальності ужгородця, який пропонував їм неправомірну вигодуЦе трапилося сьогодні, близько 9-ї години. Під час патрулювання міста, інспектори помітили, що авто Ford порушив вказівку знака “Поворот ліворуч заборонено” на перехресті вулиці Берчені та Підгірної. Поліцейські рушили слідом за ним і зупинили.Охоронці порядку вказали водієві на порушення і почали складати протокол. Керманич запропонував домовитися за не складання на нього адмінматеріалів. Патрульні відмовили чоловіку і попередили про кримінальну відповідальність. Водій продовжував наполягати і дістав із кишені посвідчення водія і 700 гривень.Патрульні одразу зафіксували факт спроби надання неправомірної вигоди і викликали слідчо-оперативну групу. Пам’ятайте, навіть натяк на пропозицію неправомірної вигоди може розцінюватися патрульними як спроба дати хабар.

Posted by Патрульна поліція Закарпатської області on Tuesday, March 9, 2021
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах