8784
15:21 5.092016

На Закарпатті «горе-бізнесмени» залишилися без вантажівок

Події 1121

1Цими вихідними на українсько-румунському кордоні порушники знову намагалися незаконно переправити сигарети до сусідньої Румунії.

Так, одразу дві вантажівки, водії яких спробували приховано перевезти куриво через кордон, було вилучено в пункті пропуску «Порубне» за вчорашній день. Спочатку 40-річний білорус, що керував вантажівкою «МАН», викликав підозру у працівників пункту пропуску, які оглядали автомобіль з допомогою службового собаки. Під час поглибленого прикордонно-митного огляду транспортного засобу було виявлено 245 пачок сигарет марки «NZ», які водій переховував під пасажирським сидінням кабіни автомобіля. Разом із сигаретами було вилучено і вантажівку, оцінену у 500 тисяч гривень.

А пізно увечері того ж дня подібну «оборудку» спробував провернути уже 50-річний буковинський «горе-бізнесмен». І в цьому випадку собака «Рокі», яка натренована на пошук тютюнових виробів, допомогла прикордонникам виявити прихований товар. Свої 280 пачок сигарет марки «MARBLE» водій вантажівки «ДАФ» заховав у порожнині фільтра та в порожнині між кабіною та головкою блока двигуна. Крім сигарет, у водія вилучили і транспортний засіб, який було оцінено у 300 тисяч гривень. За спробу приховано провезти куриво до Румунії на обох порушників складені протоколи про порушення митних правил.

2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах