8740
17:31 4.092016

Закарпатець на вантажівці потрапив у смертельну ДТП на Львівщині

Події 1992

На автодорозі Київ-Чоп у Львівській області зіткнулися два мікроавтобуси, за кермом одного з них був мешканець Закарпатської області. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.

2

Дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 3 вересня, о 22:00. Водій автомобіля “ГАЗ 3302- Газель”, 1991 року народження, житель села Звенигород Пустомитівського району Львівської області виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з вантажним автомобілем “Івеко”, за кермом якого був житель м. Іршава 1963 року народження.

Внаслідок ДТП водій автомобіля “ГАЗ 3302- Газель” помер на місці події до прибуття карети швидкої допомоги. Двоє його пасажирів, чоловік і жінка 1990 року народження, обидва – жителі с. Звенигород Пустомитівського району Львівщини, госпіталізовані до міської клінічної лікарні.

Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах