8734
12:43 4.092016

У жителя Рахівщини вилучили гранату й наркотики. ФОТО

Події 1976

Цілий «джентльменський набір» знайшли закарпатські правоохоронці в машині 46-річного жителя В.Бичкова Рахівського району. Чоловік возив у машині гранату РГД-5, нунчаки, ніж і наркотики. За це понесе кримінальну відповідальність.

2

Відпрацьовуючи смт.Солотвино, де нещодавно сталася резонансна перестрілка на АЗС, поліцейські зупинили вчора під вечір автомобіль ВАЗ-2108. За кермом авто перебував 46-річний житель В.Бичкова Рахівського району, а в салоні сиділа 20-річна пасажирка.

Перевіряючи у водія документи, правоохоронці помітили в салоні авто пластмасову пляшку із фольгою на горловині – так званий бульбулятор для куріння марихуани, а також нунчаки.

Водію, який поводився нервово, запропонували викласти з кишень свої речі. Той виклав на капот телефон, гаманець, складний ніж, два пакетики з якимсь порошком, схожим на наркотики, і… запал до гранати. Побачивши запал, чоловіка вмить скрутили й натягнули наручники. Саму гранату РГД-5 із кишені діставали вже поліцейські.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Зловмисника в наручниках доставили в Тячівський відділ поліції. Гранату й порошок направлено на експертизу. Розпочато кримінальне провадження, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах