ko.net.ua

На Іршавщині школяр проник в крамницю та викрав звідти понад 10 пачок цигарок

Поліцейські оперативно розкрили крадіжку з магазину в селі Довге. 14-річного школяра, який проник в крамницю та викрав звідти понад 10 пачок цигарок, розшукали. За фактом розпочато кримінальне провадження. Наразі з неповнолітнім спілкуються ювенали

Днями поліцейські отримали повідомлення про те, що вночі, розбивши вітрину, хтось проник всередину крамниці в селі Довге. Власники магазину зафіксували крадіжку чималої кількості цигарок.

Разом із дільничними офіцерами поліції, працівники сектору кримінальної поліції швидко розкрили злочин. Поліцейські встановили, що до злочину причетний 14-річний місцевий мешканець.

У присутності батьків хлопця опитали. Він розповів, що коли не знайшов грошей у касі, забрав понад 10 пачок цигарок, які потім разом із друзями і випалив.

Відомості про крадіжку внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Наразі з хлопцем спілкуються інспектори-ювенали. Крім того, поліцейські провели бесіду з батьками неповнолітнього та в подальшому опікуватимуться родиною, аби не допустити подібних негативних проявів у майбутньому та позитивно вплинути на спосіб життя хлопця, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.