ko.net.ua

Від мешканця Виноградівщини вилучили амфетамін

За фактом зберігання наркотичних речовин жителем Виноградівщини, поліцейські місцевого відділу поліції розпочали слідство. Психотропні речовини вилучили та направили на експертизу.

Вчора, 1 лютого, патрулюючи вулиці Виноградова, за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ-2107», під керуванням 25-річного мешканця села Букове.

При спілкуванні з поліцейськими чоловік видав себе дивною поведінкою. Інспектори помітили, що водій намагається приховати позаду сидіння підозрілу ємність. Під час огляду вмісту колби виявилося, що всередині неї наявні згортки з білою кристалічною речовиною, зовні схожою на психотропний засіб – амфетамін.

За фактом незаконного зберігання наркотиків, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація події – частина 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

Відносно чоловіка вирішується питання про повідомлення йому про підозру та притягнення останнього до відповідальності. У рамках досудового розслідування, поліцейські встановлять канали надходження до виноградівця психотропів та мету їх зберігання чоловіком, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.