85950
17:37 30.012021

На трасі Київ-Чоп водій вантажівки допоміг патрульним наздогнати чоловіків, які намагалися втекти. ВІДЕО

Події 3054

Подія відбулася на трасі поблизу села Великі Лази Ужгородського району. 28 січня, близько 15-ї години, поліцейські помітили авто Opel, який порушив швидкісний режим. Інспектори зупинили його і почали спілкування.

Водій повідомив, що забув посвідчення вдома. Патрульний повернувся до службового авто, щоб перевірити особу, і в цей час керманич рушив з місця події у напрямку Мукачева. Поліцейські почали переслідувати їх.

На підмогу їм рушив ще один екіпаж, який отримав орієнтування. Порушник намагався вирватися вперед, при цьому створюючи аварійні ситуації. Водій вантажівки, що їхала попереду, заблокував дорогу автомобілю Ореl, чим допоміг патрульним зупинити його.

Охоронці порядку підійшли до автівки. У цей час керманич різко відчинив двері і вдарив патрульного, зірвавши жетон і бодікамеру. У салоні перебував ще пасажир, який вийшов і кинувся на іншого інспектора.

Патрульні наздогнали та затримали чоловіків, які намагалися втекти

Патрульні наздогнали та затримали чоловіків, які намагалися втекти Подія відбулася на трасі, поблизу села Великі Лази Ужгородського району. Вчора, близько 15-ї години, поліцейські помітили авто Opel, який порушив швидкісний режим. Інспектори зупинили його і почали спілкування. Водій повідомив, що забув посвідчення вдома. Патрульний повернувся до службового авто, щоб перевірити особу, і в цей час керманич рушив з місця події у напрямку Мукачева. Поліцейські почали переслідувати їх. На підмогу їм рушив ще один екіпаж, який отримав орієнтування. Порушник намагався вирватися вперед, при цьому створюючи аварійні ситуації. Водій вантажівки, що їхала попереду, заблокував дорогу автомобілю Ореl, чим допоміг патрульним зупинити його. Охоронці порядку підійшли до автівки. У цей час керманич різко відчинив двері і вдарив патрульного, зірвавши жетон і бодікамеру. У салоні перебував ще пасажир, який вийшов і кинувся на іншого інспектора. Миттєво відреагувавши, поліцейські припинили порушення і застосували до чоловіків кайданки. Пізніше патрульні виявили, що автівка не належить цим громадянам, а була взята у користування і не повернена власнику. Охоронці порядку винесли на чоловіків відповідні адміністративні матеріали. За опір працівникові правоохоронного органу передбачена кримінальна відповідальність. На місце події інспектори викликали слідчих, яким передали справу.

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Пʼятниця, 29 січня 2021 р.

Миттєво відреагувавши, поліцейські припинили порушення і застосували до чоловіків кайданки. Пізніше патрульні виявили, що автівка не належить цим громадянам, а була взята у користування і не повернена власнику.

Охоронці порядку винесли на чоловіків відповідні адміністративні матеріали.

За опір працівникові правоохоронного органу передбачена кримінальна відповідальність. На місце події інспектори викликали слідчих, яким передали справу, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах