85586
17:40 27.012021

Мукачівця, який відібрав від знайомого авто за неіснуючі борги, взято під варту

Події 1907

Суд розглянув клопотання слідчого, погоджене прокурором Закарпатської обласної прокуратури, та обрав мукачівцеві, підозрюваному у вимаганні, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 181 тис. грн застави.

За даними слідства, 50-річний чоловік, залучивши до справи кількох посередників, вимагав у мешканця Хуста повернення неіснуючого боргу – 20 тис. грн. На 47-річного потерпілого чинили психологічний тиск, телефонували з погрозами. Згодом у ході штовханини, яка виникла під час зустрічі з вимагачами, відібрали автомобіль. Підозрюваний заявляв, що поверне його лише після сплати вказаної суми коштів.

Спільно зі співробітниками СУ ГУНП в Закарпатській області та обласного управління СБУ вимагача затримали на території сусідньої області. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 189 КК України.

Наразі досудове розслідування триває, встановлюються усі деталі та ймовірні фігуранти злочину, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах