8460
12:52 1.092016

У хустянина вилучили «джентльменський набір»: пістолет, біту, кастет і наркотики

Події 1516

120-річний житель с. Драгово Хустського району, машину якого зупинили в Тячеві, возив у «Мерседесі» цілий «джентльменський набір»: пістолет, біту, кастет і наркотики.

Закарпатська поліція продовжує працювати над розкриттям резонансної перестрілки в Солотвині. Попутно під час відпрацювань області розкриваються інші злочини.

Так, удосвіта в центрі м.Тячева поліцейські спецпризначенці зупинили для перевірки автомобіль «Мерседес» на чеських номерах. На передньому сидінні виявили дерев’яну біту.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду машини правоохоронці, окрім біти, знайшли пістолет «Флобер» калібру 4 мм., кастет, 4 грами марихуани та пристрій для її вживання, так званий бульбулятор. Усе це добро направлено на експертизу.

За кермом «Мерседеса» перебував 20-річний житель с.Драгово Хустського району. Хлопчина каже, що пістолет йому подарував на день народження батько…

Навіщо хустянину знадобився в Тячеві цілий арсенал, і чи не причетний він до скоєння злочинів, повинно з’ясувати слідство, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах