ko.net.ua

У Мукачеві розшукують безвісти зниклого пенсіонера

Співробітники Мукачівського відділу поліції продовжують пошуки 88-річного Теллінгер Миколи Георгійовича. Чоловік 9 грудня пішов з дому і не повернувся. Кому відоме місце знаходження мукачівця чи обставини його зникнення, поліцейські просять повідомити на лінію «102».

9 грудня ввечері, близько 22.50, до Мукачівського відділу поліції звернулись друзі зниклого з проханням допомогти у пошуку літнього чоловіка. Заявниця повідомила, що її сусід Теллінгер Микола Георгійович, 1932 року народження, ввечері, близько 20.00 години вийшов на вулицю вигуляти собаку і не повернувся.

На пошуки чоловіка одразу було орієнтовано співробітників Мукачівського відділу поліції. Також з числа місцевих мешканців організовані пошукові групи спільно з правоохоронцями обстежили мікрорайон Мукачева, де проживав зниклий, та усі прилеглі території. Однак досі місце знаходження зниклого невідоме.

У день зникнення чоловік був одягнений у темні спортивні штани, синю коротку куртку, спортивну шапку. Його прикмети: зріст 165-170 см. Худорлявої тіло будови, волосся коротке сиве.

Поліцейські з проханням звертаються до усіх, кому відоме місце перебування мукачівця або обставини, за яких зник чоловік, звернутись до найближчого відділку поліції чи на лінію «102», інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.