ko.net.ua

Смертельна ДТП на Закарпатті: повідомлено про підозру водію позашляховика. ФОТО

За результатами проведених експертиз, слідчі поліції з’ясували обставини смертельної аварії у селі Ботар Виноградівського району. Наразі фігуранту злочину повідомили про підозру, слідство у справі триває

Влітку на Виноградівщині у селі Ботар трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі позашляховика та мотоцикла. Внаслідок зіткнення водій мотоциклу, 18-річний місцевий мешканець, отримав тілесні ушкодження несумісні з життям.

На місці події поліцейські попередньо з’ясували, що 51-річний водій автомобіля «Toyota» допустив зіткнення з мотоциклом.

За фактом ДТП слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Закарпаття розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого. В справі було призначено низку необхідних експертиз, за результатами яких вже встановлено, що винуватцем ДТП є водій позашляховика.

Наразі причетному до смертельної аварії вже повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину. У справі триває досудове розслідування, готуються необхідні матеріали для скерування справи до суду, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.