81966
12:43 4.112020

На Іршавщині п'яний водій іномарки з’їхав з дороги в кювет

Події 2665

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Іршавському, Міжгірському районах. Ще чотирьох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

На автодорозі між селами Гребля-Вільхівка Іршавського району вночі сталася ДТП: автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» з’їхав із дороги в кювет. Далі автомобіль перекинувся, проте, на щастя, ні водій, ні пасажири не зазнали серйозних ушкоджень.

Коли на місце аварії прибули працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення, то з’ясували, що водій автомобіля, молодий житель села Вільхівка, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування у стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

Нетверезого водія за минулу добу також виявили на Міжгірщині. Ще чотирьох задокументували працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах