ko.net.ua

Ситуація з поширенням COVID-19 на Закарпатті критична. Відео

Ситуація з поширенням коронавірусу на Закарпатті критична! Область щодня б’є рекорди по показникам. Місто Перечин вже тиждень як у червоній зоні, зараз додалися ще міста Берегово і Ужгород!

Лікарні заповнені майже на 100%, нових хворих вже просто нікуди класти. У Центрі легеневих хвороб ліжка вже в коридорі поставили в очікуванні пацієнтів.

Така ж ситуація і в Ужгородській міській лікарні. Тут вже три відділення перепрофілювали для ковідних хворих. Всі 100 ліжок зайняті пацієнтами. Хворі в основному важкі, потребують кисневої терапії. Наразі усі апарати ШВЛ та кисневі концентратори задіяні.

Обласна інфекційна лікарня при наявних 80 ліжках має наразі вже 81 хворого. Вже пацієнтів нікуди класти, їх протягом останніх трьох днів перевозять до лікарень міст Мукачево і Свалява, які теж з такими темпами приросту хворих будуть швидко завантажені.

Лікарі б’ють на сполох, треба якнайшвидше розширяти ліжко-місця та негайно вживати протиепідемічних заходів. Наразі найгірша ситуація в Ужгороді.. Детальніше у сюжеті М-студіо.