80217
12:23 1.102020

Ужгородський міськрайонний суд залишив під арештом майно псевдодипломата

Події 3503

Як стало відомо сьогодні «Карпатському об’єктиву», Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області провів засідання у справі псевдо дипломата, який намагався провезти контрабандні цигарки до Угорщини.

Нагадаємо, що 26 вересня 2020 року на пункті пропуску «Тиса» поблизу села Соломоново працівниками митної служби було проведено огляд транспортного засобу, під час якого було виявлено та вилучено незаконно виготовлені тютюнові вироби без марок акцизного податку України.

Днями слідчим управління ГУ ДФС у Закарпатській області до суду було направлено клопотання про арешт вилученого майна. Своє клопотання слідчий обґрунтовував тим, що наразі здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого, ч. 1 ст. 204 КК України і вилучені речі мають доказове значення в справі. Також, з метою їхнього збереження на них необхідно накласти арешт.

Відтак, ухвалою слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області було задоволено клопотання слідчого про арешт майна особи в повному обсязі та накладено арешт на транспортний засіб та тютюнові вироби.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах