79795
12:55 18.092020

На Закарпатті виявили за добу 10 нетверезих водіїв, один з яких скоїв ДТП

Події 3389

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Перечинському, Тячівському районах. Ще 5 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Фото – Національна поліція України

У селі Забрідь Великоберезнянського району вночі сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» з’їхав із дороги в кювет. На щастя, обійшлося без серйозних наслідків.

Про автопригоду в поліцію повідомили небайдужі громадяни. На місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Перечинського відділення. Правоохоронці виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування чоловік відмовився.

На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Уночі працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили під час патрулювання в селі Оноківці Ужгородського району автомобіль марки «ЗАЗ-Славута», водій якого порушив правила дорожнього руху, перетнувши суцільну смугу руху.

За кермом автомобіля перебував житель села Оріховиця в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,67 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі між селами Тарнівці-Концово на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «Vоlkswаgеn Jetta», на якому не працював поворотник під час виконання маневру.

За кермом автомобіля перебував житель Великоберезнянського району в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення водій не надав, від медосвідування відмовився.

На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Двох п’яних мотоциклістів задокументували за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Тячівського відділу. У селі Вільхівці поліцейські зупинили незареєстрований мопед марки «Dеltа», яким керував без захисного шолома та відповідних документів місцевий житель. Мотоцикліст перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів та відсторонили його від керування.

У присілку Вільхівчик працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований скутер марки «Suzukі», яким керував без захисного шолома та відповідних документів місцевий житель. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще 5 п’яних водіїв задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах