78518
13:02 20.082020

На Закарпатті виявили трьох водіїв у стані наркотичного сп’яніння

Події 2671

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Воловецькому, Виноградівському, Берегівському районах. Ще одного п’яного водія виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Уночі в селі Розівка на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили під час патрулювання мікроавтобус марки «Vоlkswаgen», на якому не працював поворотник під час виконання маневру.

За кермом автомобіля перебував місцевий житель в неадекватному стані. У правоохоронців виникла підозра, що водій може перебувати в стані наркотичного сп’яніння. Це підтвердилося під час медосвідування в наркодиспансері м.Ужгорода.

На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі між селами Гут-Яноші на Берегівщині працівники групи реагування патрульної поліції Берегівського відділу зупинили автомобіль марки «Volkswagen Caddy», який робив незрозумілі маневри.

За кермом перебував житель Мукачева в неадекватному стані. У нього також знайшли під час огляду речовини, схожі на наркотичні. Під час медосвідування в лікарні підтвердилося, що молодий чоловік перебуває в стані наркотичного сп’яніння.

На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Якщо ж експертиза підтвердить, що вилучені у водія речовини справді наркотики, то він понесе ще й кримінальну відповідальність.

У Виноградові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Аudі», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в неадекватному стані. Поліцейські запідозрили, що водій перебуває під дією наркотиків, однак від проходження медосвідування молодий чоловік відмовився. У присутності свідків правоохоронці склали адмінпротокол про керування в стані сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Факт керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння задокументували за минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Воловецького відділення.

Ще одного нетверезого водія виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді змагалися на чемпіонаті Закарпаття з танцювального спорту
17:03
«Екологічна освіта дітей засобами театрального мистецтва та ігрових практик»: навчально-методичний посібник
16:36
У Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
16:15
У Коритнянському ліцеї відкрили благодійну виставку-продаж трьох місцевих художників
15:52
У Мукачеві за 4 місяці зафіксовано майже 4500 порушень правил паркування
15:38
Рідним загиблого на Донеччині прикордонника із Закарпаття вручили державну нагороду
15:21
На Тячівщині затримали наркоторговця: за місцем проживання фігуранта проведено обшук
15:08
238 осіб з інвалідністю скористалися послугами Закарпатської служби зайнятості з початку року
14:56
В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника
14:44
Відбулося засіданні виконкому Білківської сільради
14:13
Всі новини