ko.net.ua

У Мукачеві затримали п’яного київського поліцейського

У суботу о 20:30 мукачівські патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 21013. Автодорогою Київ-Чоп поблизу села Глибоке водій рухався з порушенням ПДР.

Під час розмови патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій поводився агресивно, нецензурно висловлювався, похапцем показав документи, не надавши поліцейським можливості ознайомитися ними, а згодом взагалі відмовився пред’являти водійське.

Полісмени попередили, що у разі не встановлення особи на місці, вони змушені будуть доставити його до найближчого відділення поліції, після чого чоловік почав чинити активний опір поліцейським та спробував втекти.

Порушника затримали та відвезли у лікарню, оскільки чоловік почав скаржитися на погане самопочуття, однак лікарі заперечили необхідність госпіталізації.

Як з’ясували полісмени, перед цим правопорушник назвався чужим ім’ям. Вже у райвідділку вони встановили, що затриманий є офіцером, діючим працівником Броварського районного відділу поліції Київської області.

Патрульні склали на чоловіка відповідні адмінматеріали та передали слідчим справу про опір працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків.