ko.net.ua

Закарпатські патрульні за вихідні виявили 5 п’яних водіїв

Лише протягом двох вихідних днів, 11-12 липня, інспектори Закарпаття виявили п’ятьох водіїв, які порушили правила дорожнього руху, перебуваючи за кермом у стані сп’яніння.

Керування напідпитку — серйозне правопорушення, однак, нетверезі водії всіляко намагаються уникнути відповідальності за цей проступок та ускладнюють своє становище. Є відчайдухи, яких патрульні виявляють нетверезими за кермом кілька разів на добу. Деякі водії категорично відмовляється від проходження відповідного огляду на стан сп’яніння, а є й такі, що за допомогою неправомірної вигоди намагаються змінити хід справи.

Не до кінця розуміючи, чим може закінчитися історія з алкоголем, нетверезі водії, в першу чергу, несуть потенційну загрозу життю та здоров’ю інших учасників руху.

Патрульна поліція звертається до громадян! Якщо ви бачите у водія ознаки алкогольного чи наркотичного сп’яніння – негайно телефонуйте за номером 102. Можливо, саме ваш дзвінок допоможе уникнути непоправних наслідків, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.