ko.net.ua

В Ужгороді затримали наркозбувача

Вчора, 10 липня, під час проведення негласних слідчих дій – оперативної закупки, поліцейські Ужгородського відділу, за процесуального керівництва прокуратури задокументували факт продажу наркотичної речовини – марихуани. Наркозбувача, 23-річного мешканця Ужгородського району, затримали у обласному центрі Закарпаття під час продажу забороненої суміші, вагою 10 грамів.

Під час огляду у чоловіка було виявлено ще два поліетиленові пакети з розфасованою у них наркотичною речовиною, ймовірно, для продажу.

Фігуранта злочину затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час йому повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 307 (Збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинений повторно). Зараз вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Тривають подальші слідчі дії, з метою встановлення спільників дилера та притягнення їх до відповідальності, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.