ko.net.ua

На Закарпатті викрили жінку, яка займалася звідництвом

Працівники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, спільно з поліцейськими Мукачівщини, розкрили злочин, скоєний мешканкою Берегова. За фактом звідництва, організованого жінкою, розпочато слідство

4 липня працівники Відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Закарпатській області, спільно з поліцейськими Мукачівщини, виявили факт звідництва, організатором якого стала 22-річна жінка.

Поліцейські з’ясували, що жителька Берегова звела свою 25-річну знайому з жителем Берегівщини для надання останньому інтимних послуг за грошову винагороду. Домовлена сума склала близько 2 тисяч гривень. Зустріч звідниця влаштувала в одному з готелів Мукачева.

У діях жінки вбачаються ознаки правопорушення за частиною 2 статті 302 Кримінального кодексу України (Створення або утримання місць розпусти і звідництво), що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.