ko.net.ua

На Закарпатті посилюють карантинні вимоги

Щойно завершилося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Останніми днями в Закарпатській області фіксують антирекорди виявлених хворих на COVID-19. Кількість нових випадків СОVID-19 за останні 7 днів на 100 тисяч населення становить 32.07, при заявленому показнику, який необхідний для послаблення карантину, не більше 12 осіб на 100 тисяч населення.

Комісія вирішила заборонити на всій території області до покращення епідемічної ситуації та прийняття окремого рішення:

Відновити роботу контрольно-пропускного пункту на Абранському перевалі (автодорога М-06 Київ-Чоп) із проведенням температурного скринінгу тих, хто в’їжджає на територію області.

Залишити чинними наступні послаблення протиепідемічних заходів та дозволити:

Головному управлінню Держпродспоживслужби в Закарпатській області, головному управлінню Національної поліції в Закарпатській області, управлінню патрульної поліції в Закарпатській області Департаменту патрульної поліції, ВЧ 3002 Національної гвардії України:

Особливу увагу звернути на дотримання масочного режиму, соціальної дистанції та визначених заходів дезінфекції у закладах харчування, спортзалах, ринках та громадському транспорті.