ko.net.ua

Про справедливість, яка завжди перемагає та особисті пріоритети в Службі порятунку

Головний рятувальник Закарпаття Мирослав Щербей розповів про тонкощі служби та своє бачення розвитку й вдосконалення в Управлінні ДСНС України  у Закарпатській області

Мирослава Щербея добре знають як на Закарпатті, так і у всій державі. Колишній депутат Закарпатської обласної ради трьох скликань, голова Воловецької районної ради, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, майстер спорту та просто справедлива і добра людина. Відтепер, відповідно до рішення Закарпатського обласного адміністративного суду та наказу Голови ДСНС України, Мирослав Щербей поновлений на посаді начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області та вже приступив до виконання своїх посадових обов’язків.  

Наступне завдання, яке я ставлю перед собою це підтримання у боєздатному стані пожежно-рятувальних підрозділів та покращення їхньої матеріально-технічної бази. Адже якщо умови праці комфортні, то і робота спориться. Для цього плануємо залучати органи влади та місцевого самоврядування, іноземних колег та меценатів.

Так само як і непрофесіоналізму. Адже майже за кожним виїздом підрозділу ДСНС стоїть чиєсь врятоване життя та майно і ризикувати найціннішим ми не можемо. Просто не маємо права.

Отож, фаховий рівень  та знання співробітників ДСНС мають бути достатніми. Вважаю, що вчитися та вдосконалювати свої знання у будь-якій галузі ніколи не пізно. Сам здобув впродовж життя три вищі освіти, одна з яких за спеціальністю «Пожежна безпека» у Львівському університеті безпеки життєдіяльності.

ДСНС Закарпаття