73973
09:01 25.052020

На Львівщині унаслідок ДТП загинуло 4 людей, серед них і закарпатець

Події 4363

24 травня близько 11.30 до поліції надійшла інформація про те, що на автодорозі «Київ-Чоп», поблизу села Тухолька Сколівського району сталась дорожньо-транспортна пригода.

На місці події працюють слідчо-оперативна група та співробітники служб територіального відділення поліції, а також слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини.

Попередньо правоохоронці встановили, що 50-річний водій вантажівки «MAN» не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes-Benz», який рухався по зустрічній смузі.

Внаслідок цього загинули 47-річний водій мікроавтобуса, мешканець Пустомитівського району та троє його пасажирів: 21-річний мешканець Закарпатської області, 51-річний чоловік та громадянин Румунії. Ще чотирьох пасажирів «Mercedes» доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями. Їх діагнози уточнюються.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) ККУ України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах