72515
19:50 27.042020

Спалах коронавірусу на Мукачівщині: інфіковано 9 пацієнтів та 8 працівників Червоного Хреста

Події 3984

Сумна і доволі жахлива, але все ж таки ФАКТИЧНА СТАТИСТИКА.
Станом на 27.04.2020 року:

У 8 осіб з числа “персоналу-працівників” Притулку ЧХ в с.Ракошино, які пройшли тестування методом ПЛР-діагноз підтвердився (троє з восьми-Наші односельчани).Тестування проходили Всі 18 (вісімнадцять) працівників.

Також проведено тестування методом ПЛР у пацієнтів цього ж Притулку. Із 15 (пятнадцяти) протестованих пацієнтів-діагноз підтвердився у 9( девяти).

Працівники, в яких діагноз підтвердився-ВСІ перебувають вдома,на суворій самоізоляції, під наглядом поліції та лікарів. Заклад, який працював в режимі “карантину” з середини березня-ЗАКРИТО на повну обсервацію.

Наразі районним штабом та комісією ТЕБ та НС району, в співпраці з Товариством ЧХ області розглядається питання,щодо направлення пацієнтів з “позитивним” діагнозам до медичних закладів області.

Переконливо прошу Всіх ( журналістів, активістів, політичних діячів,пересічних мешканців,всезнайків)- використовуйте лише офіційну інформацію! Не женіться “наперегонки”-хто скорше напише(викине) ту чи іншу інформацію.Ну і головне-НЕ ВТРАЧАЙТЕ ЛЮДЯНІСТЬ!!!

До ракошинців: Не панікуємо, не втрачаємо пильність-СУВОРО дотримуємось карантинних правил та правил особистої гігієни!!!Максимально обмежуємося в пересуванні!

Все буде добре!
Прорвемося!

Інформує у соцмережах

голова Ракошинської сільської ради Василь Коштура

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах