72427
20:45 25.042020

Хворого у Хусті помістили в ізольований бокс

Події 7443

КНП Хустська центральна районна лікарня повідомляє, що станом на 25.04.2020 року в нашому медичному закладі перебуває одна пацієнтка з попереднім діагнозом COVID-19, виявленим експрес тестуванням! Додатково, спеціалістами нашого медичного закладу відібрано біоматеріали від даної пацієнтки та контактних осіб для проведення тестування методом ПЛР Обласним лабораторним центром!

Стан пацієнтки середньої важкості, вона ізольована та знаходиться у реанімаційному відділенні де їй надається відповідне та належне лікування.

Також, на прохання одного з п’яти підтверджених методом ПЛР на COVID-19 мешканців нашого району в зв’язку з погіршенням самопочуття, який до недавна знаходився та лікувався вдома, перебуваючи під наглядом сімейних лікарів Хустського КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги», було госпіталізовано до інфікційного відділення нашого медичного закладу в окремий ізольований бокс.

Стан пацієнта на сьогоднішній день задовільний.

Серед медичних працівників Хустської центральної районної лікарні, по яким вже проведені дослідження, не підтверджено жодного випадку зараження.

В загальному по м.Хуст та Хустському районі, на сьогоднішній день, підтверджено зараження на вірусне захворювання (COVID — 19) у 6 осіб.

Залишайтеся вдома — бережіть своє здоров’я!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах