ko.net.ua

У сусідній Румунії дванадцять іммігрантів утекли з карантинного центру

Дванадцять іммігрантів утекли з карантинного центру в м. Тімішоара (Румунія), повідомило румунське інформаційне агентство Mediafax у четвер увечері.

Громадяни Туреччини, Лівії, Марокко та Алжиру перебували в ізоляції в спеціальному карантинному центрі, збудованому з контейнерів у лісі поблизу Тімішоари. Іммігранти перелізли під парканом центру та втекли.

Десятки патрульних та жандармів із собаками вирушили на їх пошук, але є побоювання, що втікачі одразу після втечі сіли в машини торговців людьми.

Десятьох із іммігрантів поліція помітила на вулицях Тімішоари у вівторок. Їх негайно помістили в карантинний центр. Двоє іммігрантів були доставлені до центру минулого тижня, їх епідеміологічна обсервація мала завершитися наступного тижня.

Представник жандармерії округу Тімішоара заявив Mediafax, що іммігранти-втікачі віком від 21 до 46 років. Вони здавалися мирними людьми, і жодних ознак того, що вони готуються втекти, не було. Якщо влада Румунії їх знайде, вони будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за невиконання протиепідемічних заходів.

Karpat.in.ua