72146
13:40 21.042020

В Ужгороді знову постраждало транспортне кільце у Новому районі. ВІДЕО

Події 5955

Вчора вночі, близько 23-ї години, екіпаж патрульних помітив, як водій автомобіля ВАЗ на швидкості скоїв наїзд на клумбу, рухаючись у бік кругового перехрестя вулиць Капушанська, Бабяка та Легоцького.

Нетверезий водій скоїв наїзд на клумбу в Ужгороді

В Ужгороді, ймовірно, нетверезий водій скоїв наїзд на клумбу, висаджену на перехресті вулиць Капушанської та Баб’яка Вчора вночі, близько 23-ї години, екіпаж патрульних помітив, як водій автомобіля ВАЗ на швидкості скоїв наїзд на клумбу, рухаючись у бік кругового перехрестя вулиць Капушанська, Бабяка та Легоцького.На щастя внаслідок зіткнення ніхто не постраждав. Обійшлося механічними пошкодженнями транспортного засобу. Однак, під час спілкування, патрульні помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти відповідний огляд на приладі драгер. Результат — 1,39 проміле. Тож у підсумку на нього склали ряд адмінматеріалів, зокрема, за ч.1 ст.130 (керування автомобілем у стані сп’яніння) КУпАП.За останні 3 місяці, тільки на цьому перехресті патрульні зафіксували 4 автопригоди, де водії не враховували дорожньої обстановки та скоювали наїзди на клумбу.Просимо водіїв бути уважнішими! Дотримуйтесь правил дорожнього руху та ні в якому разі не сідайте за кермо напідпитку. Будьте відповідальними❗️#ПорядокЦеТи #ZakPatrolPolice #патрульнаполіція #ужгород

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Вівторок, 21 квітня 2020 р.

На щастя внаслідок зіткнення ніхто не постраждав. Обійшлося механічними пошкодженнями транспортного засобу. Однак, під час спілкування, патрульні помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік погодився пройти відповідний огляд на приладі драгер. Результат — 1,39 проміле. Тож у підсумку на нього склали ряд адмінматеріалів, зокрема, за ч.1 ст.130 (керування автомобілем у стані сп’яніння) КУпАП.

За останні 3 місяці, тільки на цьому перехресті патрульні зафіксували 4 автопригоди, де водії не враховували дорожньої обстановки та скоювали наїзди на клумбу, повідомляє Патрульна поліція Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах