71837
11:58 15.042020

На Закарпатті одного водія тричі за добу виявили п’яним за кермом

Події 3488

Закарпатські патрульні тричі виявили водія, що, ймовірно, керував автомобілем у стані сп’яніння.

Перший випадок трапився 13 квітня, близько 12-ї години, на трасі Київ-Чоп біля Мукачева. За порушення ПДР патрульні зупинили водія автомобіля Mercedes, в якому перебувало 7 пасажирів. При спілкуванні з чоловіком інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій від проходження відповідного огляду відмовився, тож патрульні склали на нього протокол за ч.1 ст. 130 (За керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП.

Ситуація повторилася 14 квітня, близько 3-ї години ночі: за порушення ПДР патрульні зупинили його вдруге неподалік КПП “Тиса”. Водій з ознаками сп’яніння відмовився від проходження огляду. В результаті — патрульні винесли постанову за ч.2 ст.122 (проїзд на забороняючий сигнал світлофора) КУпАП, та протокол за ч.1 ст.130 (За керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП.

Втретє чоловіка зупинили цього ж дня, близько 10-ї години на трасі Київ-Чоп у селі Ракошино. Цього разу він погодився пройти тест на спецприладі «Драгер». Результат позитивний — 1.5 проміле! Тож, патрульні втретє за добу склали на водія протокол за ч.1 ст.130 (За керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП.

Три протоколи за нетверезе керування протягом 24 годин! І все це — на одного водія

Три протоколи за нетверезе керування протягом 24 годин! І все це — на одного водія ?Закарпатські патрульні тричі виявили водія, що, ймовірно, керував автомобілем у стані сп’яніння. 1️⃣ ?Перший випадок трапився 13 квітня, близько 12-ї години, на трасі Київ-Чоп біля Мукачева. За порушення ПДР патрульні зупинили водія автомобіля Mercedes, в якому перебувало 7 пасажирів. При спілкуванні з чоловіком інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій від проходження відповідного огляду відмовився, тож патрульні склали на нього протокол за ч.1 ст. 130 (За керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП.2️⃣ ?Ситуація повторилася 14 квітня, близько 3-ї години ночі: за порушення ПДР патрульні зупинили його вдруге неподалік КПП "Тиса". Водій з ознаками сп’яніння відмовився від проходження огляду. В результаті — патрульні винесли постанову за ч.2 ст.122 (проїзд на забороняючий сигнал світлофора) КУпАП, та протокол за ч.1 ст.130 (За керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП.3️⃣ ?Втретє чоловіка зупинили цього ж дня, близько 10-ї години на трасі Київ-Чоп у селі Ракошино. Цього разу він погодився пройти тест на спецприладі «Драгер». Результат позитивний — 1.5 проміле! Тож, патрульні втретє за добу склали на водія протокол за ч.1 ст.130 (За керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП.⚖️ Якщо суд визнає водія винним за дані правопорушення, то йому загрожуватиме відповідальність у вигляді штрафу, сума якого становитиме 71 400 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років❗️На щастя, внаслідок безвідповідальності водія ніхто не постраждав, однак, закликаємо всіх ні в якому разі не сідати за кермо напідпитку! Адже нетверезе кермування може призвести до біди…?#ПорядокЦеТи #ZakPatrolPolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Вівторок, 14 квітня 2020 р.

Якщо суд визнає водія винним за дані правопорушення, то йому загрожуватиме відповідальність у вигляді штрафу, сума якого становитиме 71 400 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років

На щастя, внаслідок безвідповідальності водія ніхто не постраждав, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах