70903
16:04 10.042020

На Закарпатті за добу виявили 11 п’яних водіїв, три з яких скоїли ДТП

Події 3396

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Берегівському, Виноградівському, Тячівському, Рахівському районах. Ще трьох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

На автодорозі між селами Ключарки-Великі Лучки Мукачівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції виявили в кюветі автомобіль марки «ВАЗ-2103». В авто перебував його власник, житель Великих Лучок. Чоловік не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування його відсторонили.

У селі Вонігово Тячівського району сталася незначна ДТП: мікроавтобус марки «Vоlkswаgеn Тrаnspоrtеr» зачепив під час руху інше авто. Винуватець аварії з місця пригоди втік. Невдовзі його розшукали працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу. З’ясувалося, що водій, місцевий житель, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він відмовився від медосвідування. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще одна ДТП сталася вчора в селі Велика Копаня на Виноградівщині. П’яний місцевий житель наїхав трактором на електроопору й втік з місця події. Його розшукали працівники групи реагування патрульної поліції. Чоловік не мав водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На нього склали відповідні адмінпротоколи.

У самому Виноградові поліцейські зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2101», який робив незрозумілі маневри.

Водій, місцевий житель, був у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Верхньому Водяному на Рахівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Vірer», яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від проходження медосвідування він відмовився, про що було складено відповідні адмінпротоколи.

У Берегові вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не працювали задні габарити. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування він відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Чомонин Мукачівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювала одна фара. За кермом перебував житель Ужгородського району в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,13 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді змагалися на чемпіонаті Закарпаття з танцювального спорту
17:03
«Екологічна освіта дітей засобами театрального мистецтва та ігрових практик»: навчально-методичний посібник
16:36
У Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
16:15
У Коритнянському ліцеї відкрили благодійну виставку-продаж трьох місцевих художників
15:52
У Мукачеві за 4 місяці зафіксовано майже 4500 порушень правил паркування
15:38
Рідним загиблого на Донеччині прикордонника із Закарпаття вручили державну нагороду
15:21
На Тячівщині затримали наркоторговця: за місцем проживання фігуранта проведено обшук
15:08
238 осіб з інвалідністю скористалися послугами Закарпатської служби зайнятості з початку року
14:56
В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника
14:44
Відбулося засіданні виконкому Білківської сільради
14:13
Всі новини