ko.net.ua

У Іршаві за сьогодні підтверджено 2 нові випадки COVID-19

Як ми вже повідомляли,  коронавірус підтвердили у завідуючого поліклінічним відділенням Іршавської районної лікарні, який є сином померлої сьогодні вночі жінки.

Як повідомляють у міськраді, станом на 15.30 к. ч. підтверджено ще два випадки захворювання на коронавірус – у сина померлої, лікаря райполіклініки та у пацієнтки, що перебувала з нею в одній палаті.

В інших двох пацієнтів інфекційного відділення тест на COVID-19 дав негативний результат.

Оскільки коло осіб, з якими контактувала хвора ще й досі встановлюється велике прохання до всіх жителів максимально дотримуватись умов карантину, залишатися вдома, не відвідувати в найближчий час райполіклініку та райлікарню,  використовувати засоби особистого захисту. Щодо інших подій то сьогодні відбулася зустріч керівництва міськради з підприємцями, які торгують на ринку і вимагають продовжити його роботу.  Міський голова чітко пояснив, що на даний час про продовження роботи ринку не може бути й мови, а тим паче з огляду на останні події та порушенням умов функціонування ринку під час карантину (відсутність у деяких продавців масок і рукавичок, не проводиться дезінфекція торгових поверхонь, товар не накритий тощо). На даний  час головне питання – не допустити розповсюдження коронавірусу. Було висловлено думку реалізовувати продукцію дистанційно через соціальні мережі. Оскільки велика кількість продавців не з Іршави, а з сіл району, тому було запропоновано їм звернутися до голів своїх сільських рад з метою вирішення даного питання. Із свого боку міськрада буде надавати посильну можливу допомогу в реалізації продукції, що швидко псується. Також голова повідомив, що у разі покращення ситуації у місті питання про роботу ринку буде розглянуто на відповідній  комісії, інформує Іршава онлайн.