71131
23:31 4.042020

Новина про те, що закарпатець помер від коронавірусу, виявилась фейком

Події 5477

2 квітня ввечері стало відомо, що на Закарпатті кількість інфікованих на ковід 19- зросла до 24 осіб. Двоє з них – жителі Тячівщини.

Пізніше мережу облетіла новина про те, що мешканець Вільхівців помер від коронавірусу.

Однак головний лікар Тячівської РЛ спростував цю інформацію, інформує 0312. За його словами учоловіка були інші патології, до того ж померлому робили три тести, жоден з них коронавірус не підтвердив.

Готуючись до поступлення хворих на КОВІД-19 у Тячівській РЛ провели деякі організаційні заходи, а саме запроваджена обмежена госпіталізація: відтепер приймають лише ургентних хворих.

Щодо забезпечення лікарні, то наявні 9 апаратів ШВЛ, всі в робочому стані. Розповів пан Яринич, що саме планують закупити на виділені 1млн 200 тис гривень з районного бюджету.

Складною залишається ситуація з певними видами захисних засобів, зокрема обмеженою є кількість спеціальних халатів для медперсоналу .І цього дуже мало на випадок поступлення хворих на коронавірус, адже костюм придатний лише 3 максимум 4 години. А от масками і антисептиками наразі забезпечені. Тож бачимо, що лікарня готується до гіршого, аби при необхідності вчасно і якісно не лише надати допомогу хворому, а й захистити своїх працівників. Та найважливішим є свідоме розуміння небезпеки вірусу громадянами, і дотримання ними карантину.

До слова, Тячів і справді пустує. Переважна більшість краян носять захисні маски, а у місцевих магазинах дотримуються дистанції та загалом карантинних норм. І ми повністю згідні з думкою що закони вводяться для того, аби їх дотримувалися! Тому, шановні глядачі, будьте свідомим і обачними, стежте за особистою гігієною, носіть захисні маски і рукавички, бережіть себе і своє оточення і тоді все буде добре!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини