ko.net.ua

За п'яне ДТП колишній правоохоронець позбувся прав на 2 роки

Ужгородський міськрайонний суд на 2 роки позбавив водійських прав чоловіка, який 21 липня, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням і влетів на територію дитячого садка, знісши паркан.

Вчора, 10 серпня, відбулося судове засідання, де розглядалася справа колишнього правоохоронця, який порушив ст. 130 КУпАП, за що отримав адміністративне стягнення у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами на 2 роки. На суд чоловік не з’явився, його інтереси представляв адвокат.

Рішення вступить у силу після спливу 10-ти денного строку для його оскарження до апеляційного суду Закарпатської області.

Нагадаємо, що чоловік, який був працівником ДАІ, 13 лютого 2016 року після вживання алкоголю виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення із зустрічним авто у Хустському районі. Після службової перевірки правоохоронця було звільнено. 11 травня Ужгородський міськрайонний суд визнав його винним у скоєнні кримінального правопорушення та призначив штраф у розмірі 3400 гривень. Проте вже 2 червня суддя апеляційного суду в Закарпатській області скасував це рішення, що стало підставою для повернення його на роботу, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.