70396
15:59 24.032020

На Закарпатті виявили за добу 10 п’яних водіїв

Події 3290

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння у Великоберезнянському, Міжгірському, Мукачівському, Виноградівському, Берегівському, Хустському, Тячівському районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Одразу трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Дубівського відділення. У Нересниці поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «Меrсеdеs Sрrіntеr», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебувала місцева жителька, яка не надала водійського посвідчення та мала ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у водійки 0,73 проміле алкоголю. На правопорушницю склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили її від керування.

У селі Калини Тячівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ще один «Меrсеdеs», на якому не працювала одна фара і не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,58 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Красна поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Nаvіgаtоr», яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Вільхівці на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили вночі автомобіль марки «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Виноградові ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», про водія якого надійшло повідомлення від небайдужих громадян, що той перебуває в стані алкогольного сп’яніння. За кермом автомобіля перебував нетверезий місцевий житель, який відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик.

У селі Присліп Міжгірського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Cаddy», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,72 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У місті Хуст ввечері сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2104» пошкодив шлагбаум на в’їзді в пішохідну зону. Водій з місця пригоди втік. Невдовзі його розшукали працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу. Водій, житель села Рокосово Хустського району, не мав документів на право керування та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції Хуста.

У селі Яноші Берегівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs» іноземної реєстрації, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який не надав водійського посвідчення. Від медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Мукачеві пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», водій якого, місцевий житель, не мав документів на право керування та був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Випадок керування в стані алкогольного сп’яніння також задокументували на Великоберезнянщині.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах