7006
20:05 9.082016

На Виноградівщині затримали невідомого, який погрожував прикордонникам рушницею

Події 1298

Охороняючи ділянку кордону прикордонний наряд від відділу «Дяково» Мукачівського загону виявив неподалік від лінії держрубежу порушника.

3Чоловік, побачивши правоохоронців відразу вдався до втечі однак це йому не вдалося. У результаті злагоджених дій охоронців кордону втікача відразу ж упіймали. Документів, які б засвідчували його особу, при собі він не мав.

Та справжнє випробування чекало на прикордонний наряд, до складу якого входили строковики, уже за декілька хвилин після затримання.

До місця пригоди під’їхав автомобіль «Mitsubishi Pajero» угорської реєстрації. З нього вийшов водій та одразу почав погрожувати прикордонникам мисливською рушницею, про це редакцію Новини Закарпаття – Карпатський Об’єктив інформує прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ. Молоді охоронці кордону не розгубилися, та, використавши здобуті під час навчання навички і знання, роззброїли агресивного чоловіка і одягнули на нього кайданки.

Як з’ясувалося згодом, обидва затриманих – громадяни України, мешканці Виноградівського району. Їх передано працівникам місцевого відділу поліції та складено відповідні документи.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах