ko.net.ua

На Закарпатті виявили за добу 6 п’яних водіїв, один з яких перебував у стані наркотичного сп'яніння

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння у Виноградівському, Тячівському та Великоберезнянському районах. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція.

У місті Тячів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Opel», на якому не освітлювався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування у лікарні у нього виявили 0,6 проміле алкоголю у крові. На нього складено відповідний адмінпротокол та відсторонено від керування.

У місті Виноградів вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Ford», на якому не освітлювався номерний знак. За кермом перебував житель села Королево у стані наркотичного сп’яніння. Після огляду автомобіля правоохоронці виявили речовину, схожу на наркотичну. Під час проходження медосвідування у лікарні було виявлено, що чоловік перебуває у стані наркотичного сп’яніння. У виноградівця відібрано водійське посвідчення та складено відповідні адмінпротоколи. Автомобіль поміщено на спецмайданчик поліції.

У селищі Великий Березний працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль, на якому не працював правий габарит. За кермом перебував місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього складено відповідний адмінпротокол та відсторонено від керування.

Ще 3 нетверезих водіїв виявили у Виноградові та працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.