69714
12:22 13.032020

Закарпатець інсценував крадіжку у власному помешканні та обікрав родичів на суму понад півмільйона гривень

Події 4144

Житель селища Солотвино, через боргові зобов’язання перед банком, інсценував крадіжку у власному помешканні та обікрав своїх родичів. Викрадені гроші у чоловіка вилучено, за вказаним фактом розпочато слідство

11 березня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей із двох приватних будинків у селищі Солотвино Тячівського району.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи Тячівського відділу поліції з’ясували, що зранку, близько 08.35 год, невідома особа проникла до помешкання одного із заявників та викрала гроші.

Під час проведення огляду місця злочину, перегляду записів із камер відеонагляду та інших слідчо-процесуальних дій поліцейські з’ясували обставини злочину та особу причетну до крадіжки. Ним виявився 31-річний мешканець одного з будинків. Як встановили правоохоронці, чоловік інсценував крадіжку з власного помешкання, розкидавши речі у кімнатах, та обікрав будинок родичів, які живуть навпроти. Зі спальної кімнати мешканець Солотвина виніс гроші у іноземній валюті на суму понад 610 тисяч гривень та сховав у себе на горищі. Як пояснив чоловік, на злочин пішов через кредитні зобов’язання у банку.

Відомості за фактом крадіжки, вчиненої в особливо великих розмірах, що передбачено ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Викрадені гроші поліцейські вилучили. Зараз вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини