ko.net.ua

У Словаччині зіткнулися два українські автобуси: загинули заробітчани з Тячівщини. ФОТО, ВІДЕО

Неподалік міста Ружомберок, що на півночі Словаччини, зіштовхнулися український автобус з туристами, які поверталися в Україну з Берліна, та український мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter.

У результаті аварії 32 людини отримали травми. Двоє людей загинуло. Про це повідомляє ЗМІ сусідньої країни.

Оскільки деякі пасажири автобуса мали підвищену температуру, їх, зокрема і вагітну жінку, ізолювали з підозрою на коронавірус. Карантин рекомендували також для всіх бригад швидкої допомоги, пожежної служби та поліції, поки не стануть відомі результати тестів

У поліції Словацької Респубповідомили, що мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter із заробітчанами на швидкості зіткнувся з рейсовим автобусом, яким керував 43-річний чоловік.

Внаслідок ДТП загинули 2 людей — 23 та 26 років. Загиблими є 26-річний водій мікроавтобуса Мерседес Спринтер та його 22-річна пасажирка.

З соцмереж стало відомо, що вони є мешканцями Тячівського району, які саме їхали на заробітки. Водій Іван Лунгу був мешканцем села Калини, а пасажирка Марія Юришинець – з села Терново.

Також одна людина отримала тілесні ушкодження, 14 мали помірні травми, 16 – легкі.

Після надання першої медичної допомоги 25 пацієнтів були переведені до лікарень у Ліптовському Мікулаші, Дольному Кубіні, Ружомбероку та Мартіні.

Як інформує телеканал JOJ, водій мікроавтобуса виїхав з АЗС і не надав переваги автобусу, який їхав по головній дорозі. Внаслідок зіткнення автобус злетів з дороги у 8-метровий яр.

На місце аварії виїхали бригади рятувальників не лише з Ружомберка, але й сусідніх міст – Мартіна і Жиліни. На місце аварії також прибуло аж сім карет швидкої допомоги.

 Введите сообщение