ko.net.ua

Ужгородець з лопатою спричинив аварію на газопроводі

8 серпня, о 19:06 за к.ч, аварійно-диспетчерська служба (АДС) ПАТ «Закарпатгаз» отримала повідомлення про пошкодження газопроводу середнього тиску в мікрорайоні Табла в обласному центрі.

Як повідомив начальник аварійно-диспетчерської служби Товариства Павло Присяжнюк, аварійна ситуація виникла внаслідок пошкодження газопроводу середнього тиску по вулиці Коритнянській при проведенні несанкціонованих земляних робіт у охоронній зоні газопроводу громадянином К.

Станом на 21:00 за к.ч. на місці аварії продовжують працювати бригади аварійно-диспетчерської служби та служби підземних газопроводів Товариства. Для локалізації аварійної ситуації фахівцями служби «104» припинено газопостачання 114 споживачам приватного сектору мікрорайонах Табла-1, Табла-2.

Зауважимо, що профільними службами газорозподільної компанії громадянину К. завчасно зроблено попередження про неприпустимість проведення робіт у охоронній зоні газопроводу без узгодження з ПАТ «Закарпатгаз». Про інцидент повідомлено у правоохоронні органи.