ko.net.ua

В Мукачеві п’яний водій спробував відкупитися від правоохоронців хабарем

За непритягнення до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння намагався відкупитися від поліції 26-річний мукачівець. Спробу дачі хабара задокументували працівники слідчо-оперативної групи поліції Мукачева

Слідчі Мукачівського відділу поліції задокументували факт спроби дачі хабара службовій особі. Гроші пропонував патрульним поліцейським 26-річний місцевий мешканець, водій автомобіля «Renault Lagunа». Мукачівець порушив ПДР за що і був зупинений працівниками Управління патрульної поліції. Подія трапилася сьогодні близько 16-ої год. по вул. 26 Жовтня. Поліцейські помітили, що кермувальник перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Результати драгеру показали 0,98 проміле.

Під час складання адміністративних матеріалів останній, за непритягнення його до адміністративної відповідальності, запропонував патрульним неправомірну вигоду-гроші.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Мукачівського відділу поліції, грошові кошти вилучено.

В діях мукачівця вбачаються ознаки кримінального правопорушення за статтею 369 Кримінального кодексу України. Йдеться про пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області