ko.net.ua

На Тячівщині «прикрили» незаконний гральний заклад. ФОТО

Поліція Тячева виявила факт організації грального бізнесу у селі Ганичі. Правоохоронці вилучили комп’ютерне обладнання. Діяльність закладу припинено, слідство у справі триває

В ході досудового розслідування за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом, згідно з ухвалою суду, вчора, 7 лютого, у селі Ганичі Тячівського району, працівники Тячівського відділу поліції, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, провели обшук.

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили 2 одиниці ком‘ютерної техніки та 3 планшети, з яких здійснювалася діяльність, пов’язана з незаконним ігровим бізнесом, та грошові кошти. Все вилучене направлено на експертизу.

Кримінальне провадження розслідується за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом). У справі тривають подальші слідчі дії.

Поліція Закарпаття продовжує роботу з припинення та виявлення підпільних гральних закладів та звертається до громадян у разі виявлення функціонування будь-яких гральних закладів – прохання повідомляти на лінію «102» для оперативного реагування та припинення їхньої роботи, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області