67667
11:58 30.012020

За добу на Закарпатті виявили чотирьох нетверезих водіїв, один з яких уже позбавлений права керування

Події 4289

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Виноградівському, Свалявському, Іршавському районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

На АЗС у селі Велика Добронь Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції побачили, як чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння сідає за кермо автомобіля марки «Аudі» іноземної реєстрації. Водія вирішили перевірити. Цей житель села Руські Комарівці вже неодноразово попадався за керування в стані алкогольного сп’яніння і позбавлений судом права керування. Драгер виявив у водія 1,83 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Іршава працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», який робив незрозумілі маневри. Водій, житель Виноградівського району, не мав водійського посвідчення й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Виноградові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував молодий житель Виноградівського району в неадекватному стані. Під час проходження медосвідування в лікарні з’ясувалося, що водій перебуває під дією наркотиків. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції міста.

У місті Свалява працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen», який робив незрозумілі маневри. Місцевий мешканець перебував у стані алкогольного сп`яніння. Драгер виявив у нього 0,6 проміле алкоголю в крові. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах