67174
13:38 19.012020

Лобове зіткнення на Тячівщині: двоє людей госпіталізовані. ФОТО

Події 3464

В смт.Солотвино водій автомобіля «Cadillac» не впорався з керуванням і на зустрічній смузі зіткнувся з автомобілем «Nissan X-Trail». 26-річний водій «Nissan X-Trail» та 19-річна пасажирка «Cadillac» госпіталізовані

Слідчі Тячівського відділення поліції з’ясовують обставини автомобільної аварії в смт.Солотвино, яка сталася після 2-ої години ночі сьогодні, 19 січня.

Правоохоронці встановили, що 24-річний мешканець села Середнє Водяне Рахівського району, рухаючись вулицею Головною в смт.Солотвино, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Відтак водій «Cadillac» допустив зіткнення з автомобілем «Nissan X-Trail», за кермом якого перебував 26-річний житель смт.Солотвино.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, численні травми отримали водій автомобіля «Nissan X-Trail» та 19-річна пасажирка транспортного засобу «Cadillac». Потерпілих госпіталізовано.

Попередня правова кваліфікація події – стаття 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху), інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах