ko.net.ua

На Тячівщині поліцейські вилучили в чоловіка наркотичні речовини

В ході санкціонованого обшуку помешкання жителя селища Тересва, що на Тячівщині, працівники поліції виявили сховок з наркотичними речовинами. У справі визначена попередня правова кваліфікація

Сьогодні, 10 січня, у рамках розслідування кримінального провадження, за ініціативним рапортом працівників сектору кримінальної поліції Тячівського відділу, поліцейські провели обшук у одному з будинків смт.Тересва.

У приміщенні нежилого будинку, який належить раніше судимому 30-річному місцевому мешканцю, правоохоронці виявили наркотичні речовини.

50 г сухої подрібненої речовини, зовні схожої на канабіс, а також 6 ємностей із неподрібненими рослинами, схожими на марихуану, поліцейські вилучили та відправили на експертизу.

У діях 30-річного жителя смт.Тересва вбачаються ознаки кримінального правопорушення за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області