66375
12:10 29.122019

На Закарпатті біля кордону з Угорщиною затримали юнака-втікача

Події 2237

Вісімнадцятирічного італійця, який мав намір незаконним шляхом потрапити в Україну, затримали учора прикордонники Чопського загону. Юнак намагався поза контролем перетнути кордон у залізничному вантажному пункті пропуску «Чоп (Дружба)».

Іноземця зупинили у співпраці з угорськими колегами. Вони повідомили, що їхні камери відеоспостереження зафіксували рух особи з Угорщини в Україну. На вказаний напрямок одразу ж вислали групу реагування від відділу «Тиса», яка й відшукала юнака. Він рухався залізничними коліями в бік міста Чоп. Затриманий не мав при собі жодних документів, проте назвався громадянином Італії.

Під час проведення перевірочних заходів юнак розповів, що втік з закритої школи в Італії. Не бажаючи туди повертатись, він вирішив дістатися України, звідки походить його матір. Оскільки усі його документи знаходяться у школі, він вирішив перетнути кордон поза пунктами пропуску.

Правопорушника затримали в адміністративному порядку та помістили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. За спробу незаконного перетину кордону йому доведеться відповідати перед судом, повідомляє пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах