66341
12:30 28.122019

На Хустщині виявили п’яного тракториста, а на Тячівщині – винуватця ДТП

Події 1633

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Хустському, Тячівському районах. Ще 6 нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Нижня Апша Тячівського району опівночі сталася незначна ДТП: на дорозі не розминулися автомобілі марки «ВАЗ-21070» і «Fоrd Тrаnsіt». На щастя, обійшлося без травмованих, але коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу, то виявили, що винуватець ДТП, водій «ВАЗ», перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння. Водійське посвідчення вилучили, машину затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Велятино Хустського району зранку працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу зупинили трактор без номерного знака, яким керував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування в наркодиспансері в нього виявили 2,8 проміле алкоголю. На тракториста склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще 6 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах