65959
12:45 26.122019

За різдвяну добу на Закарпатті виявили 9 нетверезих водіїв

Події 3533

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Великоберезнянському, Міжгірському, Тячівському районах. Ще 5 нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У поліцію Мукачівського району ввечері надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що в селі Страбичово їздить нетверезий чоловік на автомобілі марки «Daewoo Lаnоs».

Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль, яким керував житель сусіднього села Великі Лучки. Водій був у стані алкогольного сп’яніння і не мав водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 2,17 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який взагалі не має водійського посвідчення. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У Тячеві вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації, на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував житель села Добрянське у стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від проходження медосвідування. На нього в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Запереділля Міжгірського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував житель Мукачева у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,28 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще 5 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах